Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kertész János vagyok. 1992-ben kezdtem ismerkedni az alternatív gyógyászati módszerekkel. Sokáig csak kedvtelésként foglalkoztam vele, illetve a rokonaim, barátaim problémáinak enyhítésére használtam. 1993-ban tettem le a frissítő masszázs vizsgát. 2002-ben reflexológiából, majd a kineziológia one brain ágazatából vizsgáztam le. Ugyanebben az évben lettem főállású természetgyógyász.

Elsősorban a kineziológiát használom, mert szinte minden esetben azt tapasztaltam, hogy a problémák végső soron lelki eredetűek. Azonban úgy tapasztaltam, hogy lényegesen fokozza a kezelések hatását, ha – szükség esetén – párhuzamosan használok több módszert. Ezek jól kiegészítik egymást, erősítik egymás hatását. Ilyen például a masszázs, a reflexológia, az érzelmi utazás, a reiki. Jelentősen segíti a munkámat, hogy megismertem a modern pszichológia néhány irányzatát. A kezelések hatékonyságát sok esetben növeli, hogy együttműködöm egy homeopata és akupunktőr szakorvossal.

Az ilyen típusú kezelések kíméletesek és nincsenek mellékhatásaik. A hatékonyságuk elsősorban annak tulajdonítható, hogy nem a tünetekkel foglalkoznak, hanem a bajok valódi okát szüntetik meg.

Elérhetőség:

06-20-919-3727

jkertesz@chello.hu